aktuality

web kvalitné farby
1.7.2014
  Od 1.7.2014 sme spustili prípravu novej webovej stránky kvalitnefarby.sk. Zároveň sme otvorili druhú predajňu v Zákamennom.

Časopis DOM BYT
16.6.2008
  Vyšiel nám článok o produktoch Sikkens v časopise "Dom a Byt". Kúpte si číslo 6/08.
Čítaj viac...

Sikkens ST 870
28.9.2007
  Kvôli zaostávajúcim opravným výrobkom náterových filmov, vyrobil Sikkens práve tento výrobok, ktorý sa dodáva pre opravu škrabancov pri montáži a preprave výrobkov. Sikkens ST 870 sa dodáva v základných najpoužívanejších odtieňoch.
Čítaj viac...

Cetol SF 730
28.9.2007
  Ide o úplne nový výrobok určený pre povrchovú ochranu drevených stavieb, záhradného nábytku atď. Cetol SF 730 je špeciálny transparentný olej bez odtieňa s výrazne účinnou UV ochranou, kedy nedochádza po ošetrení k prirodzenému tmavnutiu dreva pôsobením UV žiarenia.
Čítaj viac...

Kodrin WV 472
25.9.2007
  Sikkens prináša novinku v typovej rade Kodrin. Ide o úplne nový výrobok určený pre priznané (V) spoje s lepšími vlastnosťami. Aplikuje sa vytlačovacími pištoľami, ako predtým u výrobku Kodrin WV 471.
Čítaj viac...

Vyskúšajte si farebné odtiene
1.4.2007
  Vyskúšajte si farebné odtiene a stiahnite si simuláciu aplikácie výrobkov SIKKENS na budovy.
Čítaj viac...
flashobr


separator1



separator2
Mgr. Maroš Ťapák
Ľ.Štúra 716/3
02901 Námestovo
Slovakia
IČO: 43 169 769
IČ DPH: SK1076877527
TEL.:

00421 903 483 555
e-mail: info@drevoexpress.sk
website: www.drevoexpress.sk

Špeciálny náterový systém výrobcu SIKKENS Nemecko

Prečo práve Sikkens?
Kombinácie náterív Sikkens pre okná, exteriérové a interiérové dvere
Kombinácie náterív Sikkens pre drevené domy, chaty, altánky
Odborné poradenstvo pri aplikácii
logosiekens

1. Transparentné náterivá

Cetol WV 881 Cetol WV 881
Priehľadný na vode založený impregnačný náter pre priemyselné použitie, aplikovateľný na mäkké a tvrdé dreviny. Vyznačuje sa aktívnou ochranou proti pliesni ( DIN 68 800, časť 3 ). Je vhodný pre výrobky do interiéru a exteriéru.

Technické info...
Cetol SP 520 Cetol SP 520
Priehľadný základný náter založený na báze rozpúšťadiel aplikovateľný na mäkké a tvrdé dreviny, najmä pre dreviny so zvýšeným obsahom trieslovín napr. dub. Je vhodný pre výrobky do interiéru a exteriéru. Vyznačuje sa dobrým prepúšťaním pár.

Technické info...
Cetol WP 560 Cetol WP 560
Priehľadný základný náter založený na báze vody aplikovateľný na mäkké a tvrdé dreviny. Je vhodný pre drevené stavebné prvky do interiéru a exteriéru. Vyznačuje sa dobrým prepúšťaním pár, vynikajúcou priľnavosťou k drevu a UV ochranou.

Technické info...
Cetol WP 562 Cetol WP 562
Priehľadný základný náter založený na báze vody aplikovateľný na mäkké a tvrdé dreviny. Je vhodný pre drevené stavebné prvky do interiéru a exteriéru. Vyznačuje sa dobrým prepúšťaním pár, vynikajúcou priľnavosťou k drevu, UV ochranou a vynikajúcou ochranou proti modrej pliesni.

Technické info...
Cetol WM 660 Cetol WM 660
Priehľadný na vode založený stredný náter ( medzivrstva ) pre priemyselné použitie, aplikovateľný na mäkké a tvrdé dreviny. Vyznačuje sa dobrou penetráciou a dobrým prepúšťaním vodných pár. Je vhodný pre drevené stavebné prvky do interiéru a exteriéru.

Technické info...
Cetol WF 950 Cetol WF 950
Priehľadný na vode založený záverečný náter ( vrchná vrstva ) pre priemyselné použitie, aplikovateľný na mäkké a tvrdé dreviny. Vyznačuje sa saténovo matným povrchom. Je vhodný pre drevené stavebné prvky do interiéru a exteriéru.

Technické info...
Cetol WF 955 Cetol WF 955
Priehľadný na vode založený záverečný náter ( vrchná vrstva ) pre priemyselné použitie, aplikovateľný na mäkké a tvrdé dreviny. Vyznačuje sa hodvábne lesklým povrchom. Je vhodný pre drevené stavebné prvky do interiéru a exteriéru.

Technické info...
Cetol WF 970 Cetol WF 970
Priehľadný na vode založený záverečný náter ( vrchná vrstva ) pre priemyselné použitie, aplikovateľný na mäkké a tvrdé dreviny. Vyznačuje sa hodvábne lesklým povrchom. Je vhodný pre drevené stavebné prvky do najmä interiéru. Je dobre odolný voči oderu.

Technické info...
Cetol WF 980 Cetol WF 980
Priehľadný na vode založený záverečný náter ( vrchná vrstva ) pre priemyselné použitie, aplikovateľný na mäkké a tvrdé dreviny. Vyznačuje sa hodvábne lesklým povrchom. Je vhodný pre drevené stavebné prvky do najmä interiéru.
Je to nový produkt - inovovaný Cetol WF 970. Povrch náterového filmu Cetol WF 980 je výraznejšie odolnejší proti oderu a škrabancom než u Cetol WF 970. Technické info...
Cetol WF 760 Cetol WF 760
Priehľadný na vode založený pre priemyselné použitie, aplikovateľný na mäkké a tvrdé dreviny. Vyznačuje sa hodvábne lesklým povrchom. Je vhodný pre drevené stavebné prvky do interiéru a exteriéru. Vyznačuje sa výbornými vlastnosťami na drevených stavbách. Je dobre nanášateľný aj štetcom.

Technické info...

2. Krycie (pigmentové) náterivá

Rubbol WP 176 Rubbol WP 176
Základný náter založený na báze vody aplikovateľný na mäkké a tvrdé dreviny. Je vhodný pre drevené stavebné prvky do interiéru a exteriéru. Vyznačuje sa vynikajúcou ochranou proti modrej pliesni, odolnosťou voči rozpustným extrakciám a veľmi malým stekaním. Je bielej farby.

Technické info...
Rubbol WM 260 Rubbol WM 260
Na vode založený stredný náter ( medzivrstva ) pre priemyselné použitie, aplikovateľný na mäkké a tvrdé dreviny. Vyznačuje sa dobrou penetráciou a dobrým prepúšťaním vodných pár. Je vhodný pre drevené stavebné prvky do interiéru a exteriéru.

Technické info...
Rubbol WM 270 Rubbol WF 270
účinná krycia medzivrstva pre listnaté dreviny napr. dub a iné

Technické info...
Rubbol WF 370 Rubbol WF 370
Krycí na vode založený záverečný náter ( vrchná vrstva ) pre priemyselné použitie, aplikovateľný na mäkké a tvrdé dreviny. Vyznačuje sa hodvábne matným povrchom a dobrou umývateľnosťou. Je vhodný pre drevené stavebné prvky do interiéru a exteriéru. Je biely ( nežltne ) a dá sa tónovať podľa farebnej škály.

Technické info...
Rubbol WF 375 Rubbol WF 375
Krycí lesklý náter na drevo. Strieka sa vysokotlakovou pištoľou v dvoch vrstvách, každá 150 µm alebo raz 300 µm mokrej hrúbky. Je dlhodobo pružný, odolný voči počasiu a UV žiareniu. Výborne sa čistí, a pri pravidelnom používaní Sikkens ochranného mlieka má vysokú stabilitu lesku a životnosť až 10 rokov.

Technické info...
Rubbol WF 380 Rubbol WF 380
hodvábne matný krycí akrylát na báze vody vysoko odolný proti poveternostným vplyvom na báze technológie PowerFeed

Technické info...

3. Prípravky proti nasávaniu vlhkosti a vody

Kodrin WV 471 Kodrin WV 471
Priehľadná hmota na ( V ) spoje založená na báze vody, aplikovateľná na mäkké a tvrdé dreviny ošetrené základným náterom alebo moridlom. Takto chránené ( V ) spoje trvalo odolávajú vlhkosti. Je vyrábaný v dvoch zloženiach: biely a priesvitný ( transparentný ).
Už sa tento produkt nevyrába, SIKKENS namiesto neho vyrobil KODRIN WV 457.

Technické info...
Kodrin WV 456 Kodrin WV 456
Priehľadné na vode založená zatmeľovacia hmota na priečne rezy, aplikovateľná na mäkké a tvrdé dreviny ošetrené základným náterom alebo moridlom. Cez priečny rez nasáva drevo najviac vlhkosti. Je vhodný pre drevené stavebné prvky do interiéru a exteriéru.

Technické info...

4. Špeciálne náterivá pre drevené domy, chaty, altánky

Sikkens HLS Cetol HLS
Priehľadný matný základný náter na drevo odolný voči UV žiareniu, povrchovej pliesni, nelúpe sa a nepraská. Je veľmi vhodný pre aplikáciu na mäkké dreviny.

Technické info...
Novatech Cetol Novatech
Hrubo vrstvový priehľadný lak určený pre výrobky do exteriéru. Výrazne odolný pred poveternostnými vplyvmi, UV žiarením, je paropriepustný a hodvábne lesklý.

Technické info...
Cetol Filter 7 Cetol Filter 7
Priehľadný matný záverečný náter na drevo excelentne odolný voči UV žiareniu, počasiu, povrchovej pliesni, nelúpe sa a nepraská, je pružný, stálofarebný atď. Drevu dáva „druhý život“ tým, že hodvábne zvýrazňuje textúru.

Technické info...
Cetol WF 760 Cetol WF 760
Priehľadný na vode založený pre priemyselné použitie, aplikovateľný na mäkké a tvrdé dreviny. Vyznačuje sa hodvábne lesklým povrchom. Je vhodný pre drevené stavebné prvky do interiéru a exteriéru. Je dobre nanášateľný aj štetcom.

Technické info...
Cetol deck Cetol DECK
vynikajúca ochrana našich a exotických drevín určených do exteriéru na báze olejovo alkydových živíc. Má vynikajúci účinný filter voči UV žiareniu,zlepšuje vzhľad dreva, odpudzuje vodu, odoláva poveternostným vplyvom a opotrebeniu, umožňuje drevu dýchať, jednoduchá aplikácia.

Technické info...

5. Ostatné prípravky

Ochranné mlieko

Ochranné mlieko
Vodou riediteľné ochranné mlieko pre ochranu a údržbu priehľadných a nepriehľadných náterov okien a dverí, osviežuje nátery a predlžuje ich životnosť.

Technické info...

Čistič

Čistič
Špeciálny vodný roztok pre čistenie a odmastňovanie starých vrstiev farieb, plastov, kovov..., výborný odstraňovač špinavých nánosov, sadzí, popisov pier... .

Technické info...

counter
Created by NEONUS © 2006