aktuality

web kvalitné farby
1.7.2014
  Od 1.7.2014 sme spustili prípravu novej webovej stránky kvalitnefarby.sk. Zároveň sme otvorili druhú predajňu v Zákamennom.

Časopis DOM BYT
16.6.2008
  Vyšiel nám článok o produktoch Sikkens v časopise "Dom a Byt". Kúpte si číslo 6/08.
Čítaj viac...

Sikkens ST 870
28.9.2007
  Kvôli zaostávajúcim opravným výrobkom náterových filmov, vyrobil Sikkens práve tento výrobok, ktorý sa dodáva pre opravu škrabancov pri montáži a preprave výrobkov. Sikkens ST 870 sa dodáva v základných najpoužívanejších odtieňoch.
Čítaj viac...

Cetol SF 730
28.9.2007
  Ide o úplne nový výrobok určený pre povrchovú ochranu drevených stavieb, záhradného nábytku atď. Cetol SF 730 je špeciálny transparentný olej bez odtieňa s výrazne účinnou UV ochranou, kedy nedochádza po ošetrení k prirodzenému tmavnutiu dreva pôsobením UV žiarenia.
Čítaj viac...

Kodrin WV 472
25.9.2007
  Sikkens prináša novinku v typovej rade Kodrin. Ide o úplne nový výrobok určený pre priznané (V) spoje s lepšími vlastnosťami. Aplikuje sa vytlačovacími pištoľami, ako predtým u výrobku Kodrin WV 471.
Čítaj viac...

Vyskúšajte si farebné odtiene
1.4.2007
  Vyskúšajte si farebné odtiene a stiahnite si simuláciu aplikácie výrobkov SIKKENS na budovy.
Čítaj viac...
flashobr


separator1



separator2
Mgr. Maroš Ťapák
Ľ.Štúra 716/3
02901 Námestovo
Slovakia
IČO: 43 169 769
IČ DPH: SK1076877527
TEL.:

00421 903 483 555
e-mail: info@drevoexpress.sk
website: www.drevoexpress.sk
Zatepľovacie systémy

Ponúkame Vám produkty spoločnosti POLYTEX s.r.o., ktorá bola založená v roku 1991. V súlade so svetovým trendom je zameraná na výrobu ekologických náterových hmôt, lakov a ušľachtilých omietok. Sortimentná skladba je výsledkom ich vlastného vývoja a výskumu, začína klasickými dekoratívnymi a končí špeciálnymi typmi finálnych povrchových úprav určených prevažne pre stavebníctvo.


Ťažiskom výrobného programu sú hlavne ušlachtilé omietky, termoizolačné farby a flexibilné náterové hmoty. Širokú škálu produktov dopĺňa certifikovaný zatepľovací systém.

Dôraz je kladený na neustále zvyšovanie kvality produkcie. POLYTEX s.r.o. používa na výrobu náterových hmôt suroviny výlučne od renomovaných dodávateľov. Všetky výrobky majú atesty v súlade so slovenskou a európskou legislatívou. Systém riadenia kvality je zabezpečovaný v súlade s normou ISO 9001.

Ako výlučne slovenský výrobca má POLYTEX s.r.o. ambíciu ponúknuť zákazníkom slovenské výrobky v najvyššej európskej kvalite.

My, firma DREVOEXPRESS sme oficiálnym partnerom a zástupcom spoločnosti POLYTEX s.r.o. V našom centre náterových systémov sa nachádza miešacie centrum produktov POLYTEX s.r.o., kde na počkanie veľko a moloodberateľom miešame omietkoviny v širokej palete odtieňov.

Penetrácie pod omietkoviny

VYMALEX

VYMALEX je disperzná náterová hmota na povrchovú úpravu vonkajších fasád. Vyznačuje sa extrémnou priľnavosťou k minerálnym i starým disperzným podkladom. Dostupný v širokej škále farebných odtieňov. Nanáša sa štetcom, valčekom alebo striekaním.

Možnosti aplikácie:

  • povrchová úprava fasád
  • základný náter (riedenie 1:1 s vodou) pre ušľachtilé omietky

Ušľachtilé omietkoviny

ACTIN FIS-DISPERZNÝ

ACTIN FIS-DISPERZNÝ je disperzná ušľachtilá omietka pripravená na priame použitie v exteriéri a interiéri.
Vyznačuje sa stálosťou na svetle, možnosťou umývania, schopnosťou prepúšťať vodné pary a zvýšenou odolnosťou voči hmyzu, hubám a riasam. Dostupná v širokej škále dezénov, typov a farebných odtieňov.
Finálna povrchová úprava certifikovaného zatepľovacieho systému POLYTEX-THERM.

Možnosti aplikácie:

  • povrchová úprava fasád
  • finálna úprava zatepľovacích systémov
  • štrukturálna povrchová úprava vnútorných stien

ACTIN FIS-SILIKÓN

ACTIN FIS-SILIKÓN je ušľachtilá omietka na báze zmesi polymérnych a silikónových vodných emulzií pripravená na priame použitie v exteriéri a interiéri. Vyznačuje sa výbornou priepustnosťou vodných pár, nízkou špinivosťou, stálosťou na svetle, možnosťou umývania a zvýšenou odolnosťou voči hmyzu, hubám a riasam. Dostupná v širokej škále dezénov, typov a farebných odtieňov.

Možnosti aplikácie:

  • povrchová úprava fasád
  • finálna úprava zatepľovacích systémov
  • štrukturálna povrchová úprava vnútorných stien

ACTIN FIS-THERMO

CTIN FIS-THERMO je disperzná ušľachtilá omietka s izolačno-reflexnými vlastno- sťami pripravená na priame použitie v exteriéri a interiéri. Vyznačuje sa výnimočnou schopnosťou eliminovať priepustnosť tepelného žiarenia a zároveň odrážať slnečné žiarenie, stálosťou na svetle, možnosťou umývania, schopnosťou prepúšťať vodné pary a zvýšenou odolnosťou voči hmyzu, hubám a riasam. Dostupná v širokej škále dezénov, typov a farebných odtieňov. Štátnou skúšobňou potvrdené výrazné energetické úspory na vykurovanie a ochladzovanie priestorov. Výrobok ocenený hlavnou cenou GRAND PRIX na medzinárodnom stavebnom veľtrhu FOR ARCH Slovakia. Finálna povrchová úprava certifikovaného zatepľovacieho systému POLYTEX-THERM.

Možnosti aplikácie:

  • povrchová úprava fasád
  • finálna úprava zatepľovacích systémov
  • štrukturálna povrchová úprava vnútorných stien

Viac informácií ohľadom referencií, certifikátov, vyhlásení o zhode, skúšok vlastností,... nájdete na:
www.polytex.sk

counter
Created by NEONUS © 2006